Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
topola145 Marcin9204 (7920 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Sluchaj no madralo, co do Einsteina, cos go cytowal w twoim poscie to jak bys znal jego biografie to bys wiedzial ze byl wybitnym geniuszem, ale nie posiadal zony i dzieci. On byl wybitnym w swoje dziedzinie a na kobietach sie nie znal. Wlasnie widac twoja logie banana-malpy , jak sie kos cytuje to trzeba dobrze poznac czyjas biografie. To tak samo jak ty bys wypowiadal sie w dziedzinie fizyki,a nie masz w tym zielonego pojecia, wiec wezc koszyk i idz na grzyby i bajki ty opowadaj na dobranoc swoim dzieciom o ile je masz. A ty nie znajac tez mnie, nie dorownujesz mi pod zadnym wzgledem w niczym, wiec zejdz ze mnie bo mi duszno, na szczecscie siedza tu jeszcze inni mili ludzie, wiec wole z nimi popisac jak z toba.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Cindy1965 napisał:
Sluchaj no madralo, co do Einsteina, cos go cytowal w twoim poscie to jak bys znal jego biografie to bys wiedzial ze byl wybitnym geniuszem, ale nie posiadal zony i dzieci. On byl wybitnym w swoje dziedzinie a na kobietach sie nie znal. Wlasnie widac twoja logie banana-malpy , jak sie kos cytuje to trzeba dobrze poznac czyjas biografie. To tak samo jak ty bys wypowiadal sie w dziedzinie fizyki,a nie masz w tym zielonego pojecia, wiec wezc koszyk i idz na grzyby i bajki ty opowadaj na dobranoc swoim dzieciom o ile je masz. A ty nie znajac tez mnie, nie dorownujesz mi pod zadnym wzgledem w niczym, wiec zejdz ze mnie bo mi duszno, na szczecscie siedza tu jeszcze inni mili ludzie, wiec wole z nimi popisac jak z toba.

Kotku zanim zaczniesz udzielac porad jak zyc innym to moze na poczatek skoncz z konfabulacjami wyssanymi z brudnego palucha,a patrzac na ciebie i czytajac brednie ktore wypisujesz nawet nie mam ochoty poznawac takich cudakow z geba pelna frazesow. Chcesz dyskutowac to dyskutuj ale licz sie z tym ze nie kazdy podziela twoje zdanie. Jesli tego nie potrafisz to siedz w na dupie i nie wcinaj sie pomiedzy wodke a zakaske
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wchodzac na ten watek, tez chialm pisac o czyms innym, pocztraj sobie moje pierwsze posty dopoki nie zjawil sie nasz Mareczek, ze swoim zjadliwosciami, on wszystko najlepiej wie z tego jak winika, widac jakich slow uzywa piszac z kobietami., a szczegolnie w moich postach kipi od jego zjadliwosci w stosunku do mnie. Jestes moderatorem to pwinienes miec oczy szeroko otwarte na takie typy. Powiedz mi czy podobaja ci sie jego zwroty i jakimi sie zwraca w postach. ja jego chamstwa tolerowac nie bede, a wy robcie sobie co chcecie. Cioci Violi Mareczek sie poskarzy,poczytaj co ten dzieciak wypisuje w postach. A teraz ide zajrzec na swoje forum gdzie ja jestem adminam i takie typy jak Mareczki nie maja wstepu, zeby sie klocic i dogryzac innym.Ztycze milego dnia wszystkim milym forumpowicza.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Cindy1965 napisał:
Wchodzac na ten watek, tez chialm pisac o czyms innym, pocztraj sobie moje pierwsze posty dopoki nie zjawil sie nasz Mareczek, ze swoim zjadliwosciami, on wszystko najlepiej wie z tego jak winika, widac jakich slow uzywa piszac z kobietami., a szczegolnie w moich postach kipi od jego zjadliwosci w stosunku do mnie. Jestes moderatorem to pwinienes miec oczy szeroko otwarte na takie typy. Powiedz mi czy podobaja ci sie jego zwroty i jakimi sie zwraca w postach. ja jego chamstwa tolerowac nie bede, a wy robcie sobie co chcecie. Cioci Violi Mareczek sie poskarzy,poczytaj co ten dzieciak wypisuje w postach. A teraz ide zajrzec na swoje forum gdzie ja jestem adminam i takie typy jak Mareczki nie maja wstepu, zeby sie klocic i dogryzac innym.Ztycze milego dnia wszystkim milym forumpowicza.

Ale czy ktos cie tu zatrzymuje? Idz pajacowac na swoim forum. Acha Mareczek to dla przyjaciol wiec nie rozpedzaj sie za bardzo
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:

Kotku zanim zaczniesz udzielac porad jak zyc innym to moze na poczatek skoncz z konfabulacjami wyssanymi z brudnego palucha,a patrzac na ciebie i czytajac brednie ktore wypisujesz nawet nie mam ochoty poznawac takich cudakow z geba pelna frazesow. Chcesz dyskutowac to dyskutuj ale licz sie z tym ze nie kazdy podziela twoje zdanie. Jesli tego nie potrafisz to siedz w na dupie i nie wcinaj sie pomiedzy wodke a zakaske

Prestan belkotac, idz piajku na wodke wypij ty sobie falszke bo zlapiesz codziennnie i wypisujesz jakies jakies glupoty cytujac Einsteina, jak gowno wiesz o kobietach i Einsteinie oszuscie kretaczu siedzisz tu i wszedzie pod tysiacami nickow kradziez zdjecia ze stronek i profili innych osob i ja mam cie w dupie jak widac tak jak w cytowanym fragmencie co zes mi odpisal jakim jezykiem sie poslugujesz smieciu. sama odejde pierw cie wszedzie powywalam gnoju z listy moci znajomych bo siedzisz tam pod 5 nickami i sie wykloguje. Bo z takim psychopata z Niemiec z Ludfikshafen, ktory ma obecnie 46 lat i wypisuje klamstwa w profilach i wklada kradzione fotki ludzi z innych stronek z web gg np. i innych nie zmaierzam urzadzac pyskowek Masz rozum malpy wyprany przez wodke alkoholiku jeden.
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Viooltje napisał:
Jeśli nie wiadomo o co chodzi - zwykle o pieniądze. Albo o sex. Albo i jedno i drugie.

WOW !!!!! I LIKE IT !!!!
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
@Cindy1965 , mysle, ze potrzebujesz lekarza,
konkretnie psychiatry.
Pozdrawiam zyczac milego dnia.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Adamm napisał:
@Cindy1965 , mysle, ze potrzebujesz lekarza,
konkretnie psychiatry.
Pozdrawiam zyczac milego dnia.

To zdjecie ukradles Adamowi z Zielonej Gory z Gostnicy, ktora lezy niedaleko zielonej Gory a te teksty Gusowski to je znam bardzo dobrze to samo zdjecie mam u siebie w kompie bo przyjaznie sie z Adamem. Tobie psychopato 1000 psychciatrow ci nie pomoze, kradziez na Naszej Klasie zdjecia i gdzie sie da, Rowniez zycze milego dnia
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Cindy1965 napisał:

Prestan belkotac, idz piajku na wodke wypij ty sobie falszke bo zlapiesz codziennnie i wypisujesz jakies jakies glupoty cytujac Einsteina, jak gowno wiesz o kobietach i Einsteinie oszuscie kretaczu siedzisz tu i wszedzie pod tysiacami nickow kradziez zdjecia ze stronek i profili innych osob i ja mam cie w dupie jak widac tak jak w cytowanym fragmencie co zes mi odpisal jakim jezykiem sie poslugujesz smieciu. sama odejde pierw cie wszedzie powywalam gnoju z listy moci znajomych bo siedzisz tam pod 5 nickami i sie wykloguje. Bo z takim psychopata z Niemiec z Ludfikshafen, ktory ma obecnie 46 lat i wypisuje klamstwa w profilach i wklada kradzione fotki ludzi z innych stronek z web gg np. i innych nie zmaierzam urzadzac pyskowek Masz rozum malpy wyprany przez wodke alkoholiku jeden.

Ja naprawde nie mam zamiaru prowadzic jalowych dyskusji z z fokami w koronkach, a bzdury ktore wypisujesz zaczynaja powoli ocierac sie o prokurature. Co do picia to powiem tylko tak. Gdyby wszyscy pili tyle ile ja to swiat bylby wolny od alkoholizmu Co do "siedzenia na kilku nickach". Posluchaj sfrustrowana psychopatko. Najprostszym jak wspomnialem sposobem bedzie zapytanie admina a jest to jedyne forum na jakim jestem w NL. Co do wieku to nie przekroczylem jeszcze 40 a w Niemczech nigdy nawet nie mieszkalem bo mi ten kraj zwyczajnie nie pasuje. Tak wiec wyluzuj wredna babo bo widze ze oprocz IQ kury masz jeszcze wymagajace specjalistycznej konsultacji problemy z fantazjowaniem, ze o zawansowanej schizofrenii paranoidalnej juz nawet nie wspomne. Powtarzam raz jeszcze. Jesli wchodzisz w dyskusje to licz sie z tym ze ktos moze miec inne zdanie lub siedz na tym swoim zasmarkanym forum gdzie wszyscy sie z toba zgadzaja a tych niepokornych pewnie wyrzucasz Moze i taki schemat sprawdza sie w Korei Polnocnej lub na Bialorusi ale nie tutaj
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Przypominam o regulaminie.

Każdy może wyrazić swoją opinię, ale w formie bardziej kontrolowanej.

Co do Einsteina... hm... polecam świetną książkę "Tu żył Albert Einstein" (Abraham Pais).
Niezaprzeczalnie wielki geniusz, co prawdopodobnie było spowodowane niezwykłą ilością komórek glejowych.
Miał dwie żony, dwóch synów i córkę i przez znajomych uznawany był za kobieciarza.
Poza tym z czasem stał się ikoną popkultury na miarę Marylin Monroe.

To tyle o Albercie.

Cindy, nie chciałabym, żeby Twoje posty ktoś podciągnął jako odpowiedź na dywagacje "Kobieta, jaką jest", jak w tytule.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis

Bliżej nas